Telefonszám: +36309531726

Zárjavítás – Zárcsere szolgáltatás

Főoldal » Szolgáltatás » Zárjavítás – Zárcsere szolgáltatás
a

Zárjavítás Zárcsere szolgáltatásra bármikor szüksége lehet!

zárjavítás zárcsere - kinyitom.hu

10 év tapasztalata az hogy a legritkább esetben mennek maguktól tönkre a zárak, zárjavítás szolgáltatásom segíthet Önnek. Általában van valamilyen előjele. Akadozik, szorul, kattog…. Ne várja meg amíg nagy lesz a baj. Előzze meg!

Mindegy milyen az ajtója. Legyen az egyszerű kertkapu, faajtó, fém ajtó, műanyag ajtó, felhúzókilincses, kínai, vagy bármilyen biztonsági ajtó – minőségi anyagok beszerelésével végzem a zárcserét – zárjavítás.

Előfordul, hogy az akadozó-rakoncátlankodó zár nem javítható és cserélni kell. A szervizautóban igyekszem készleten tartani a legtöbb általános zártestet, többpontos zárszerkezet és zárbetétet.

Bárkivel előfordulhat hogy ö vagy valamelyik családtagja elhagyta a kulcsát, vagy illetéktelenek kezébe kerül! Ne habozzon. Hívjon! Önnek zárcserére van szüksége. Már csak a biztonság kedvéért is.

Van olyan ajtó amin egy darab zár van, míg más ajtókon kettő vagy még több. A több záras ajtókat a biztosítók is jobban kedvelik. Általánosságban elmondható hogy a több zárat néha feleslegesnek és macerásnak gondoljuk a sok kulcs miatt. Én speciel javasolni szoktam hogy legalább kettő zár legyen! Itt is hasznos lehet azonos zárlatúak a zárjaink.

Ajánlatkérés

Nagy és nehéz a kulcscsomó?

Előzetes ingyenes felmérés után egy kulcsazonos, vagy fő- esetleg vezérkulcsos rendszer a megoldás! Ilyenkor egy kulcs nyit mindent vagy jogosultságot adunk a kulcsnak és az alkalmazottak nem tudnak mindenhova bejutni.