Bemutatkozás

Tasi András – Zárszakértő

Szeretem a kihívásokat, amelyek “megizzasztanak” legyen az ajtónyitás, zárcsere vagy autónyitás.
Több mint nyolc év zárszervizes múlttal 2016-ban elindítottam saját vállalkozásomat. Ez idő alatt szerény számításaim alapján több mint 10.000 ajtóval, zárral, ügyféllel, megoldandó feladattal találkoztam. Legyen az lakás, tároló, üzlethelyiség, társasházi ajtó, esetleg folyosói rács vagy gépjármű, legyen nappal vagy éjszaka – számíthat rám!

Zárjavítás-zárcsere

Ajtónyitással kapcsolatos szolgáltatások

Zárjavítás szolgáltatásra bármikor szüksége lehet. 10 év tapasztalata az hogy a legritkább esetben mennek maguktól tönkre a zárak. Általában van valamilyen előjele. Akadozik, szorul, kattog…. Ne várja meg amíg nagy lesz a baj. Előzze meg!

Mindegy milyen az ajtaja. Legyen az egyszerű kertkapu, faajtó, fém ajtó, műanyag ajtó, felhúzókilincses, kínai, vagy bármilyen biztonsági ajtó – minőségi anyagok beszerelésével végzem a zárjavítást – zárcserét.

Ajtónyitás

Ajtónyitással kapcsolatos szolgáltatások

Rengeteg módja van egy ajtó kinyitásának. Ne próbálja meg házilag az mert, a legtöbb esetben felesleges sérülés a vége! Ajtótól és zártól függően akár roncsolásmentes ajtónyitás is lehetséges. Ajtónyitás más néven zárnyitás díjtalan kiszállással, Budapest és vonzáskörzetében!

Törekszem, hogy az ajtót sérülésmentesen kinyissam. Persze itt is vannak olyan helyzetek amikor ez nem lehetséges.

Biztonságtechnika telepítés

Biztonságos ingatlanról álmodik? Az álom legyen a múlté, valósítsa meg!

Biztonságtechnika felmérés során megvizsgálom ingatlanában az ajtók minőségét, annak érdekében, hogy a végén kiértékeljem milyen könnyű dolga lenne egy betörőnek. A felmérés végén, ajánlatot teszek biztonságosabbá tenni ingatlanát!

A felmérés eredményeként felmerülő igényeket akár azonnal vagy egy későbbi időpontban elvégzem.

A felmérés maximum fél óra és teljesen ingyenes!

Zárrendszerek, fő és vezérkulcsos rendszerek

Egykulcsos zárbetétek és zárrendszerek, azonos zárlatú betétek, fő és vezérkulcsos rendszerek kialakítása

Előzetes felmérés keretében pontos vagy megközelítő árajánlattal tudok szolgálni. Határidőre és sérülésmentes munkára garanciát vállalok. Kulcs azonos zárrendszerek jelentése nem más mint, 1 db kulcs elég az összes zár nyitására.

Fő és vezérkulcsos rendszerek kialakítása a cégek, irodák, több alkalmazottal rendelkezők számára hasznos, mert a kulcsokra külön jogosultságok alakíthatók ki például: a fő kulcs nyitja az összes zárat az épületben, de az alkalmazottaknak csak a munkakörüknek megfelelő ajtónyitási jogosultságokkal rendelkeznek.

Autónyitás – Autózár javítás

Autózár javítás és autózár szervizzel kapcsolatos szolgáltatások

Autózár javítása még a működő zárakra vonatkozik ahol ki tudja nyitni autóját, de nehézkesen. A folyamatosan körbe forduló kulcs amikor sok próbálkozás után végre nyílik vagy az akadozó kulcs még javítható állapot.

Kérem készüljön fel a jármű tulajdonának igazolására, amennyiben nem tudja igazolni kinyitást követően (forgalmi engedéllyel, az autójának a kulcsa amivel nem nyílik, stb.) rendőri segítséghez folyamodok.

Hevederzár szerelés

Hevederzár vagy plusz zár felszerelése

A hevederzár biztonságosabbá teszi ingatlanát, nem egy egyszerű zárról beszélünk! A sima zárakkal ellentétben sokkal nehezebb feltörni. A hevederzár ami biztosítja az értékeit, lehet függőleges vagy vízszintes beszerelésű is. A minőség a legfontosabb, az általam forgalmazott Biztibuk nagyon masszív, robosztus szerkezet, árát és minőségét tekintve a legnagyobb biztonságot nyújtja. Léteznek drágább hevederzárak, de árérték arányban verhetetlen a tapasztalataim alapján. Extra igények esetén GSM modulos hevederzár felszerelését is tudom biztosítani, ami nagyszerű megoldás lehet a betörésjelzésre -ami SIM kártya segítségével maximum 5 telefonszámra képes üzenetet küldeni. A rendszer zárt állapotban automatikusan aktiválódik.

A beépített mikrofonnal lehetőség van, a zár SIM kártyájának a telefonszámát felhívni és meghallgatni, hogy valóban betörés van-e folyamatban.

Keressen fel elérhetőségeim egyikén