Ajtónyitás – Zárnyitás

zárjavítás zárcsere - kinyitom.hu
Zárjavítás – Zárcsere
2018.04.10

Ajtónyitás – Zárnyitás

Nem nyílik az ajtó? Beletört a kulcs? Becsapódott maga mögött az ajtó? Elhagyta vagy ellopták a kulcsot?
Ne essen pánikba! Bízza szakemberre!
Rengeteg módja van egy ajtó kinyitásának. Ne próbálja meg házilag az mert, a legtöbb esetben felesleges sérülés a vége! Ajtótól és zártól függően akár roncsolásmentes ajtónyitás is lehetséges. Ajtónyitás más néven zárnyitás díjtalan kiszállással, Budapest és vonzáskörzetében!

Törekszem, hogy az ajtót sérülésmentesen kinyissam. Persze itt is vannak olyan helyzetek amikor ez nem lehetséges. Ilyenkor maximum a zárbetét sérülhet, vagy esetleg a cím mögött egy pici furat szükséges, ami nem látható helyen van

Bizonyos esetekben sürgősségi ajtónyitásra lehet szükség, ha valaki a lakásban rosszul lesz, de a kulcsot a zárban felejtette, ha egy kiskorú gyermek véletlenül magára zárja az ajtót belülről.
Ezekben a helyzetekben nem késlekedhetünk, törekedni kell arra, hogy minél előbb bejussunk az érintett lakásba. A kinyitom.hu megoldása egy gyors és szakszerű ajtónyitás. Keressen fel bizalommal, egy órán belül a helyszínre érkezem. Visszahívást szeretne? Vagy felmerült egy kérdés? Töltse ki az alábbi űrlapot, a kapcsolatfelvétel érdekében!

Árajánlatkérés