Telefonszám: +36309531726

Ajtónyitás – Zárnyitás szolgáltatás

Főoldal » Szolgáltatás » Ajtónyitás – Zárnyitás szolgáltatás
a

Nem nyílik az ajtó? Beletört a kulcs? Becsapódott maga mögött az ajtó? Elhagyta vagy ellopták a kulcsot? Ne essen pánikba! Bízza szakemberre!

Rengeteg módja van egy ajtó kinyitásának. Ne próbálja meg házilag mert, a legtöbb esetben felesleges sérülés a vége! Ajtótól és zártól függően akár roncsolásmentes ajtónyitás is lehetséges. Ajtónyitás más néven zárnyitás díjtalan kiszállással, Budapest és vonzáskörzetében!

Ajtónyitás – Zárnyitás

Törekszem, hogy az ajtót sérülésmentesen kinyissam. Persze itt is vannak olyan helyzetek amikor ez nem lehetséges. Ilyenkor maximum a zárbetét sérülhet, vagy esetleg a cím mögött egy pici furat szükséges, ami nem látható helyen van

Bizonyos esetekben sürgősségi ajtónyitásra lehet szükség. Ha valaki a lakásban rosszul lesz, de a kulcsot a zárban felejtette. Ha egy kiskorú gyermek véletlenül magára zárja az ajtót belülről.
Ezekben a helyzetekben nem késlekedhetünk, törekedni kell arra, hogy minél előbb bejussunk az érintett lakásba. A kinyitom.hu megoldása egy gyors és szakszerű ajtónyitás. Keressen fel bizalommal, egy órán belül a helyszínre érkezem.

Visszahívást szeretne? Vagy felmerült egy kérdés? Töltse ki az alábbi űrlapot, a kapcsolatfelvétel érdekében!

Ajánlatkérés