Telefonszám: +36309531726

Átalánydíjas zárszerviz szolgáltatás

Főoldal » Szolgáltatás » Átalánydíjas zárszerviz szolgáltatás
a

Kisebb ingatlanoktól, társasházaktól egészen a több szintes irodaházakig!

Havidíj ellenében karbantartási munkákat vállalok, speciális igényekhez is igazodva. Átalánydíjas zárszerviz szolgáltatás magában foglalja a zárbetétek, kilincsek, ajtók, nyílászárók beállítását, javítását. Célszerű a közös helységekkel rendelkező ingatlanok esetében választani ezt a szolgáltatást. Az irodahelyiségek, szállodák, társasházak számára tökéletes választás. Az elhasználódás megelőzésére javaslom a szolgáltatást, mivel a közös helységek folyamatos használata karbantartást igényel.

Átalánydíjas zárszerviz szolgáltatás, miért válasszon egy havidíjas konstrukciót?

A korszerű karbantartás sokkal olcsóbb mint egy alkatrész cseréje. Olyan esetekben ahol az elhasználódás okozta probléma folyamatos, legyen szó egy ajtóról ahol a zártest hamar elhasználódik vagy a kilincs meglazul. Ilyen esetek könnyen előfordulhatnak a karbantartás hiányából fakadóan, a legkorszerűbb ajtók is elhasználódnak és akár ahhoz is vezethet, hogy egy alkalmazott vagy egy szállodai vendég benn ragad a helyiségben.

Átalánydíjas zárszerviz szolgáltatás

Érdeklődés esetén teljesen ingyenesen felmérem az ingatlant és átbeszéljük pontosan mit szeretne, illetve mi az ami megoldható. Ha az ajánlat megfelel akkor a szerződésben foglaltak szerint heti rendszerességgel ellenőrzöm és javítom, illetve cserélem a meghibásodott alkatrészeket elvégzem a karbantartási feladatokat, beállításokat.

A szerződésben foglalt karbantartási munkálatokon felül ügyeleti szinten azonnal kiszállok és elvégzem a sürgős javítást.

Árajánlatkérés