Telefonszám: +3630 953 1726

Szolgáltatások

Szolgáltatások - Az alábbi csoportokra osztom

Ajtónyitással kapcsolatos szolgáltatások

Kérem minden esetben készüljön fel a helyszínen található ingatlan jogos használatának igazolására! Például: lakcímkártya, bérleti szerződés, szomszéd aki szóban igazolja, hogy itt lakik. Amennyiben nem tudja igazolni, szolgáltatásom igénybevételét megtagadom. Ajtónyitásnál törekszem arra, hogy kiderítsem valójában az Ön tulajdonáról van szó.

Zárjavítással, zárszereléssel kapcsolatos szolgáltatások

Zárjavításba ne fogjon bele egyedül! Mindig kérje szakember segítségét, mert lehetséges a visszafordíthatatlan hiba kialakulása, ezáltal egy új zárat kell beszerelni ami a költsége növekedését eredményezi.

Zárcserével kapcsolatos szolgáltatások

A zárcsere az összes ajtófajta között lehetséges legyen az akár: fa ajtó, műanyag ajtó, kínai ajtó, biztonsági ajtó, hisec ajtó.
Az új zár igény szerint, több kulccsal is kérhető. Igazodok a lehetséges különleges kívánalmak betartására.

Egykulcsos zárbetétek és zárrendszerek, azonos zárlatú betétek, fő és vezérkulcsos rendszerek kialakítása

Előzetes felmérés keretében pontos vagy megközelítő árajánlattal tudok szolgálni. Határidőre és sérülésmentes munkára garanciát vállalok. Kulcs azonos zárrendszerek jelentése nem más mint, 1 db kulcs elég az összes zár nyitására. Fő és vezérkulcsos rendszerek kialakítása a cégek, irodák, több alkalmazottal rendelkezők számára hasznos, mert a kulcsokra külön jogosultságok alakíthatók ki például: a fő kulcs nyitja az összes zárat az épületben, de az alkalmazottaknak csak a munkakörüknek megfelelő ajtónyitási jogosultságokkal rendelkeznek.

Autózár javítás és autózár szervizzel kapcsolatos szolgáltatások

Autózár javítása még a működő zárakra vonatkozik ahol ki tudja nyitni autóját, de nehézkesen. A folyamatosan körbe forduló kulcs amikor sok próbálkozás után végre nyílik vagy az akadozó kulcs még javítható állapot. Kérem készüljön fel a jármű tulajdonának igazolására, amennyiben nem tudja igazolni kinyitást követően (forgalmi engedéllyel, az autójának a kulcsa amivel nem nyílik, stb.) rendőri segítséghez folyamodok.

Autónyitás

Autónyitást non-stop vállalok, ha beletört a kulcs vagy a zártest sérülése miatt nem nyitható. Nem indul az autója? -Gyújtáskapcsoló meghibásodása esetén is tudok segíteni.

Hevederzár vagy plusz zár felszerelése

A hevederzár biztonságosabbá teszi ingatlanát, nem egy egyszerű zárról beszélünk! A sima zárakkal ellentétben sokkal nehezebb feltörni. A hevederzár ami biztosítja az értékeit, lehet függőleges vagy vízszintes beszerelésű is. A minőség a legfontosabb, az általam forgalmazott Biztibuk nagyon masszív, robosztus szerkezet, árát és minőségét tekintve a legnagyobb biztonságot nyújtja. Léteznek drágább hevederzárak, de árérték arányban verhetetlen a tapasztalataim alapján. Extra igények esetén GSM modulos hevederzár felszerelését is tudom biztosítani, ami nagyszerű megoldás lehet a betörésjelzésre -ami SIM kártya segítségével maximum 5 telefonszámra képes üzenetet küldeni. A rendszer zárt állapotban automatikusan aktiválódik. A beépített mikrofonnal lehetőség van, a zár SIM kártyájának a telefonszámát felhívni és meghallgatni, hogy valóban betörés van-e folyamatban.

Átalánydíjas szolgáltatások

Biztonságtechnika felmérés

Több variáció lehetséges annak függvényében, hogy a jelenlegi nyílászáró milyen típusú. Annak környezetében milyen eszközök felszerelése lehetséges. Elég ha például: zárat cserélünk vagy hevederzárat szerelünk be, de előfordulhat a nyílászáró cserélése is, mert annak minősége alacsony az elképzeltek megvalósításához.