Mabisz minősített Biztibuk hevederzár most akciósan!

fő és vezérkulcsos rendszerek-Rajztábla 1
Zárrendszerek, fő és vezérkulcsos rendszerek
2018.02.10
zárjavítás zárcsere - kinyitom.hu
Zárjavítás – Zárcsere
2018.04.10

Hevederzár Mabisz minősített most akciósan!

Gyenge az ajtaja, de nem szeretne ajtót cserélni? Nincs most feleslegesen több százezer forintja egy új biztonsági ajtóra? Új lakásba költözött de nem érzi magát biztonságban? Plusz zárra lenne szüksége, hogy otthonát biztonságban tudja? – Megoldás a hevederzár

Ajtótípustól és mérettől függően vízszintes vagy függőleges heveder felszerelését is vállalom ingyenes előzetes felmérés alapján.

Általam javasolt típus a Mabisz minősített Biztibuk hevederzár. Robusztus megbízható magyar termék.
Oldalanként 2-2 db 18 mm-es átmérőjű köracélból kialakított reteszelő nyelvvel rendelkezik. A hevederzárat lezáró zárbetét osztrák alkatrészek felhasználásával készült és védett, fúrás, fésülés, valamint savazás ellen. A zárbetét kódkártyás kivitelben kerül forgalmazásra, és ez megakadályozza, hogy arra jogtalan személy pótkulcshoz juthasson. A zárbetétet a zártöréses és a meghúzásos betörési módszertől egy 50 mm-es átmérőjű, zárt kör alakú ház védi, aminek a külső homloklemeze forgógyűrűvel is rendelkezik. Ezek együttesen tovább növelik a zárbetét védelmét eltörés és felfúrás ellen

Felszerelve minden tartozékával bruttó 40 000 Ft-tól! (egyirányú vízszintes)

Felszerelve minden tartozékával bruttó 45 000 Ft-tól! (kétirányú vízszintes)

Kétszárnyú vagy függőleges bruttó 50 000 Ft-tól

Alapkivitel: Standard 5-6 cm vastagságú ajtókhoz. Ettől eltérő ajtók esetén hosszított kivitel szükséges melynek felára mérettől függően 4 000 Ft-tól – 8 000 Ft-ig terjed.

Ha az ön bejárati ajtóján ablak is van, akkor javaslom egy belső törésvédő felszerelését ami + 6000 Ft többlet költség. A fenti árak bruttó árak az Áfát nem tartalmazza!

Árajánlatkérés

További információk a biztonságtechnikai besorolásról itt.